HomeCareer

Vacature

Unieke combinatie van high-end strategisch advies en een scale-up werkomgeving

Olijslagers Strategy Consulting
Olijslagers Strategy Consulting (OSC) is een high-end strategisch advieskantoor en is gespecialiseerd in advies aan middelgrote ondernemingen. Dit betreft zowel de ‘klassieke’ strategiedienstverlening als ondersteuning bij M&A trajecten en businesscases voor grote investeringen.

Klanten hebben typisch een omzet van tussen de 15 en 150 miljoen euro en zijn veelal in handen van private equity investeerders.

Rol
Als consultant word je direct onderdeel van een projectteam (2-3 consultants). Werkzaamheden betreffen onder andere het bedenken en uitwerken van strategische concepten, het analyseren van data, het visualiseren van bevindingen en het presenteren van de resultaten.

Door de focus van OSC op strategie en middelgrote ondernemingen is de doorlooptijd van de projecten relatief kort (4-12 weken). Je zult hierdoor voor veel verschillende klanten werken en in veel verschillende sectoren actief zijn. Alle projecten worden door data en logica gedreven.

OSC is recent opgericht en timmert sindsdien hard aan de weg. Verwacht dus geen kant en klaar trainingsprogramma of internationale stage. Maar wel acteren op topniveau, directe impact, veel leren, een prettige werksfeer en invloed op je eigen groeipad. De unieke combinatie van high-end strategisch advies en een scale-up als werkomgeving!

De arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend.

Profiel
Natuurlijk een afgeronde master en vloeiend in Nederlands en Engels. Maar bovenal slim, analytisch, nieuwsgierig, gedreven en met een dosis humor.

Er is niet alleen ruimte voor starters, maar ook voor mensen die al werkervaring hebben. Bijvoorbeeld in corporate finance, PE of strategie.

Spreekt dit je aan?
Stuur uiterlijk 31 oktober je CV, motivatiebrief en cijferlijsten (middelbare school, bachelor en master) naar info@olijslagers-sc.nl.